Werkzaamheden oosteind en matena

08 april 2004

PAPENDRECHT - Van woensdag 21 tot en met vrijdag 23 april wordt aan het Oosteind en Matena op verschillende plaatsen onderhoud uitgevoerd aan het asfalt. Ook wordt een verzakking ter hoogte van Oosteind 20, die ontstond na een lekke waterleiding, opgeknapt.
Om de bereikbaarheid zo goed mogelijk te houden, is een plan opgesteld dat erin voorziet dat Oosteind en Matena tijdelijk slechts van een zijde bereikbaar zijn. De hulpdiensten zijn op de hoogte gesteld van de werkzaamheden. De medewerkers van de gemeente vragen excuses voor de overlast.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.