VV Papendrecht 7 eerste kampioen

06 april 2004

PAPENDRECHT - Het kon niet uitblijven. Het was een kwestie van tijd. Vanaf het begin was VV Papendrecht 7 te sterk voor elke tegenstander.

Het is een veteranenelftal en speelt in de reserve 7e-klasse (756) van district Zuid 1 (lager kan echt niet).
Op zondag 4 april wonnen de mannen van Henk van Wijngaarden gemakkelijk bij DFC 4 met 10-1.

De laatse concurrent DMC 4 verloor thuis met 2 tegen 6 van Alblasserdam 8. Er werd begonnen bij DFC met een minuut stilte wegens het overlijden, afgelopen maandag, van Hans Keijzer. Een lekker fris windje over het hebbelige veld en een tegenstander waar thuis met 19-2 van werd gewonnen inspireerde het 7e allerminst, maar uiteindelijk werd ook deze wedstrijd zoals alle andere 16 tot nu toe eenvoudig gewonnen met een doelsaldo van 147 tegen 19.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.