De Twijg viert 10-jarig bestaan

06 april 2004
De Twijg viert 10-jarig bestaan

Papendrecht, 6 april 2004 - Op zaterdag 3 april vierde één van de woonvormen van de Stichting Philadelphia Zorg, te weten 'De Twijg', haar 10-jarig bestaan. Zij deed dat met alle bewoners en hun familieleden in het Easy Café van de Interval. In De Twijg krijgen 13 cliënten 24-uurs ondersteuning. Deze cliënten wonen in twee ruime, naast elkaar gelegen eengezinswoningen in de wijk Wilgendonk, aan de Vuurdoornhof 22 t/m 26.


In een ontspannen sfeer werd het feest gevierd, waarbij 'Het Wilde Westen' als thema fungeerde. Gehuld in cowboy-tenue werd er genoten van muziek, zang en dans zoals dat in de meest vooraanstaande country-tenten traditie is. Allerlei cowboy- en Indianenhelden passeerden de revue en sommige gaven daarbij een zeer eigentijds optreden ten beste.
Dit alles onder de muzikale begeleiding van DEAN & Friends. Tussendoor werd volop genoten van de muziekkeuze van de dj's Erdin, Rob en Leandro.

 

 

© fotografie: JC Interval

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.