Rotonde op Kennedylaan

05 april 2004

PAPENDRECHT - Vanaf dinsdag 13 april wordt het kruispunt Kennedylaan/Willem Dreeslaan omgebouwd tot een rotonde. Ook worden kabels omgelegd en vinden asfalteringswerkzaamheden plaats. Daarom is de Willem Dreeslaan - vanaf kruispunt Vrijheer van Eslaan – tot maximaal eind mei afgesloten voor verkeer. Ter plaatse is een omleiding aangegeven. Vanwege de nieuwe situatie wordt een plataan gerooid.


Na deze werkzaamheden wordt het deel tussen het kruispunt Lange Tiendweg/Thorbeckesingel en de Burgemeester Keijzerweg onder handen genomen.


Als alle werkzaamheden zijn afgerond is de Kennedylaan voorzien van een rotonde, een nieuwe funderingopbouw, een geluidsreducerende asfaltlaag, een rotonde en aan beide zijden een fietspad. Voor de overlast vragen de medewerkers van de gemeente begrip.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.