Bomb shelter wint talentenrace in jeugdcentrum interval

30 maart 2004
Bomb shelter wint talentenrace in jeugdcentrum interval

PAPENDRECHT - Voorzitter H.J. Dijkhuizen meldde dat de jury het moeilijk had bij de prijsuitreiking. Samen met Dick Noordijk (gitarist), John Peters (directeur Dock 03, H.I. Ambacht) en 215 bezoekers hadden zij 8 bands zien optreden.

Het niveau was erg hoog waarbij drie bands daar nog eens bovenuitstaken. De tweede prijs werd toegekend aan de jonge band Complex en de snoeiharde Quickspanker ging met de derde prijs naar huis. Bombshelter maakt een verpletterende indruk op de jury. Met name zanger/ gitarist Mark Lotterman werd bedolven onder complimenten.

Bombshelter is door het winnen van de Talentenrace te zien op het komende PowerPark op 22 mei a.s. (samen met Rollick, Smogus en Green Lizard). Complex gaat optreden in Dock 03 in H.I. Ambacht en Quickspanker is te bewonderen in een Interrockcafe (nieuw seizoen). Verder gingen de bands naar huis met waardebonnen van sponsor Feedback (Rotterdam) die ook voor proffesionele backline gezorgd had (instrumenten op het toneel).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.