Slippertje TTV Papendrecht 3

29 maart 2004

PAPENDRECHT - Geheel onverwacht verloor Papendrecht 3 dinsdag thuis in De Kooy van hekkensluiter TTVA 2.

Met het oog op het reglementair mogen meedoen aan de promotiewedstrijden tussen de kampioenen tweede klasse had team 3 veteraan Jan Schoon opgesteld. Jan voldeed aan de verwachtingen en scoorde tweemaal net zoals Patrick van Vooren, maar het dubbel van beiden ging voor het eerst dit seizoen verloren. Des te ongelukkiger waren de drie verliespartijen van de zeer wisselvallige André Voskuijl. Ondanks deze blamage blijft de voorsprong in de tweede klasse nog riant en moet dit resultaat maar als het onvermijdelijke slippertje bezien worden.


Na de enige en onverwacht hoge 8-2 nederlaag drie weken geleden bij concurrent TTVA 1 in Alblasserdam snoept koploper team 4 wekelijks extra punten om de thuisreturn in de slotwedstrijd van de voorjaarscompetitie met meer vertrouwen tegemoet te mogen zien. Vrijdagavond ontving team 4 de selectie van Ta-La-Ni uit Nieuwpoort en hoewel het zoals in de eerste ontmoeting geen 0-10 werd, met de 9-1 winst waren Jeffrey de Bosscher (3x), Adino Bosch (2x) en Bas van Oers (3x) ook dik tevreden. Met nog 2 wedstrijden voor de boeg is de voorsprong inmiddels 5 punten op de Alblasserdammers.
Aanstaande vrijdagavond ontvangt team 4 TTVA 1 voor de directe confrontatie om het kampioenschap in de tweede klasse. Toeschouwers zijn vanaf 20.00 uur van harte welkom in de gymzaal De Kooy aan de Pieter Zeemanlaan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.