Collectanten gevraagd voor gehandicaptensport

26 maart 2004

PAPENDRECHT - In de week van maandag 5 tot en met zaterdag 10 april wordt gecollecteerd voor gehandicaptensport. Daarvoor zijn in Papendrecht nog collectanten nodig.


Het aantal vaste vrijwilligers dat zich jaarlijks voor deze collecte inzet, loopt helaas ieder jaar een beetje terug. Nieuwe mensen vinden, die zich voor de gehandicapte sporter willen inzetten, is geen eenvoudige zaak. Het comité is dan ook blij met iedereen die een beetje tijd wil steken in de collecte. U bepaalt zelf hoeveel woningen u wilt doen. Ook met wensen over welke wijk men wil lopen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden. 25% van de opbrengst van de collecte komt ten goede aan Papendrechtse activiteiten voor gehandicapten. Wie daaraan een steentje wil bijdragen, kan zich bij de volgende mensen melden:

Mw. T. Hendriks wijk Molenvliet tel.: 6157974;
Mw. J. Mellema wijk Wilgendonk tel.: 6411109;
Dhr. A. Duyvis overige wijken tel.: 6153683;
Dhr. J. Mol Kraaihoek, Westpolder tel.: 6154855 of 06-22215441

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.