Condoleanceregister geopend Prinses Juliana

25 maart 2004

PAPENDRECHT - In verband met het overlijden van Z.K.H. Prinses Juliana heeft de gemeente Papendrecht een condoleanceregister ingericht in de hal van het gemeentehuis.

Elke belangstellende kan daar zijn of haar deelneming betuigen. Het bezoek van de Commissaris van de Koningin aan Papendrecht is verplaatst van maandag 29 maart naar maandag 3 mei. De Landelijke Boomfeestdag van woensdag 24 maart is verplaatst naar woensdag 7 april.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.