Rommeldam zoekt silan flesjes

24 maart 2004

PAPENDRECHT - De commissie Rommeldam van jeugdcentrum Interval zoekt voor het komende zomerrommeldam ( 9 t/m 13 augustus ) 100 lege Silan wasverzachter flesjes (500 ml) voor één van de knutselactiviteiten. Het thema van Rommeldam is dit jaar de Olympische Spelen. De commissie is op dit moment al druk doende met de voorbereidingen. Heeft U flesjes , dan kunt U ze bij de balie van jeugdcentrum Interval afgeven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.