Mishandeling in woning aan de Merwedestraat

21 maart 2004

PAPENDRECHT- Een man is aangehouden. Op zondagavond 21 maart was een conflict in een woning aan de Merwedestraat gaande. De ruit van de woning lag eruit. Een groepje personen stond op straat en maakte herrie. Een getuige meldde bij de politie dat één van de personen met een mes had gezwaaid. De persoon zou zijn vertrokken maar had een vrouw in de woning mishandeld.

De vrouw bevestigde dat. Tevens trof de politie een enorme ravage in haar woning aan. De politie hield de 30-jarige verdachte uit Papendrecht later op de avond aan in zijn woning aan de Dijkstraat. Ook bij deze woning lag de ruit van de voordeur eruit, de man weigerde met de politie mee te gaan. Nadat de man in zijn woning was gepepperd kon hij overgebracht worden naar het politiebureau in Gorinchem. Tijdens de rit beledigde hij de politie en probeerde hij een agent een kopstoot te geven, Uiteindelijk kon de man in bedwang worden gehouden. Hij werd ingesloten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.