Commissie positief over nieuwe aanpak wijkgericht werken

19 maart 2004

PAPENDRECHT - De Commissie Samenleving heeft in de vergadering van woensdag 17 maart unaniem haar waardering uitgesproken voor de nieuwe aanpak van wijkgericht werken. De nieuwe aanpak houdt in dat er maandelijks

bewonerscontactavonden komen in het gemeentehuis (de eerste op 6 april van 19:00 tot 20:00 uur). Inwoners uit alle wijken van Papendrecht zijn daar welkom. Daarnaast is het de bedoeling dat straks alle Papendrechtse wijken vertegenwoordigd worden in een bewonersorganisatie.

Verder start de gemeente in mei met wijkgericht onderhoud en wordt het meldpunt Leefbaarheid en Veiligheid geprofessionaliseerd. Er komt een volgsysteem voor de klachtenafhandeling en terugkoppeling naar bewoners. Kortom: meer kwaliteit van dienstverlening, meer zichtbaarheid van de gemeente in de wijken en een adequatere aanpak van klachten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.