Voorverkoop kinderdisco jeugdcentrum interval

18 maart 2004
Voorverkoop kinderdisco jeugdcentrum interval

PAPENDRECHT - In verband met het overweldigende succes van de kinderdisco in Jeugdcentrum Interval zijn er enkele veranderingen betreffende de voorverkoop noodzakelijk.

De voorverkoop wordt voortaan gehouden op de woensdagmiddag en donderdagmiddag van 14:00 uur tot 17:00 uur in de week van de kinderdisco. (Deze vindt plaats op 1e vrijdag van de maand). Per middag worden er 125 kaarten verkocht. Het totaal aantal kaarten, nl. 250 stuks wordt hierdoor verdeeld en geeft een ieder een kans om kaarten te bemachtigen. Er zit een limiet aan het aantal kaarten wat gekocht kan worden, namelijk maximaal vier kaarten per klant. Ook dit is om een ieder een kans te geven kaarten te kopen. Kaarten kunnen niet worden gereserveerd. Interval vindt het erg vervelend om kinderen teleur te stellen wanneer zij niet meer naar binnen kunnen en hoopt dan ook dat u voor bovenstaande maatregelen begrip heeft. Voor vragen en/of informatie kunt u terecht in Jeugdcentrum Interval tel: 615 09 93 en vragen naar Hanneke Lambermont.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.