Doorgereden na aanrijding

17 maart 2004

PAPENDRECHT – Agenten hebben een 18-jarige autobestuurder uit Papendrecht meegenomen naar het bureau. Hij met zijn auto kreeg op woensdagmiddag 17 maart 2004 een ongeval met een ander voertuig op de kruising van de Vijzellaan met de Onderslag in Papendrecht. De 18-jarige reed door. Getuigen noteerden het kenteken en gaven dat door. De automobilist verklaarde dat hij niets had gemerkt van de aanrijding.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.