Gaat de seniorenselectie TTV Papendrecht voor promotie?

15 maart 2004

PAPENDRECHT - Met een 4-6 overwinning in Rotterdam werd Overschie 1 voor de tweede maal verslagen door de Papendrechtse seniorenselectie, maar ditmaal was het verschil minder royaal als bij de thuiswedstrijd.

Wellicht dat de druk als koploper wat groter wordt, want Richard Steenhuisen, Winnie van Rooy (beiden 2x) en Guido Houwing (1x), konden dus maar nipt het leiderschap in de promotieklasse bevestigen. Richard en Winnie herhaalden in deze return de winst in het dubbel.


Het wisselvallige team 2 kreeg in Katwijk a/d Rijn weer eens een flinke deksel op de neus. Van de lager geklasseerde selectie van Rijnsoever werd met de dikke cijfers van 9-1 verloren. Eddie van Weelde veroverde het ene puntje voor de eer, Moos Markesteijn en Joop Joosten stonden er bij en keken er naar. Ook in het dubbel kon Joop geen bijdrage leveren aan Eddie's inspanningen. Papendrecht 2 verkeert nu in de degradatiezone van hun promotieklasse.


Team 3 had dinsdagavond wederom weinig moeite met SNS-Gorkum 4. Doordat het thuisvoordeel werd benut werd een eerdere 4-6 uitzege nu vergroot naar een 8-2 thuiswinst. Hanno van Sintmaartensdijk produceerde zijn 4e hattrick van het seizoen, André Voskuijl en Patrick van Vooren deden het met een overwinning minder. Hanno en Patrick continueerden de ongeslagen status in het dubbel. Met nog 4 wedstrijden voor de boeg mag team 3 de riante voorsprong in de 2e klasse niet laten glippen.

De Papendrechtse jeugd toog met 3 teams naar Hardinxveld-Giessendam om te tafeltennissen tegen Drivers. Het waren alleen de spelers van team 2 die tot een overwinning kwamen. Jesse Vorsteveld, Kees Andriesse en Stefan van Gurp kwamen allen tot twee overwinningen. Jesse en Kees lieten het dubbel aan de gastheren.
Voor de tweede achtereenvolgende week werd de jeugdselectie gedupeerd door het onaangekondigd wegblijven van Arvin van Gameren. Wouter Lagendijk (2x) en Jeffrey de Rooy (1x) deden er alles aan met het onvolledige team te winnen en konden beiden hierdoor ook het dubbel op hun naam zetten. De nipte en onnodige 6-4 nederlaag brengt het 1e jeugdteam nu ongewild naar de degradatiezone in de 3e klasse.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.