Nieuw outfit voor dames 2 van de VV Papendrecht

13 maart 2004

PAPENDRECHT - Zaterdag 13 februari 2004, voor de wedstrijd tegen SSC '55 kreeg het tweede dameselftal van de v.v. Papendrecht een complete outfit uitgereikt van shirtsponsor Kapper André. Kapper André, gevestigd aan het Erasmusplein te Papendrecht en is ook al de sponsor van dames 1 van de v.v. Papendrecht. Dames 2 kon hun sponsor nog niet bedanken met een overwinning, maar dat komt zeker nog.
Dames 2 verloor met 1-5.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.