Permanente bewaking de Meent

11 maart 2004

PAPENDRECHT - Winkelcentrum De Meent wordt na sluitingstijd van de winkels permanent bewaakt. Tot deze maatregel besloten de gemeente, Van der Vorm Bouw en de ondernemersvereniging na de brand van dinsdag 2 maart. De permanente bewaking wordt ingesteld voor de periode tot de overgang naar het tijdelijk winkelcentrum aan Den Briel. De drie partijen dragen de kosten gezamenlijk.
Onmiddellijk na de brand zorgde de gemeente – in eerste instantie voor één week – al voor beveiliging van het winkelcentrum door een particuliere dienst.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.