Spanning stijgt bij PKC

08 maart 2004

PAPENDRECHT - PKC/Café Bar is op zaterdag 13 maart ruim vertegenwoordigd op de diverse Nederlandse kampioenschappen.
Afgelopen zaterdag heeft de eerste selectie van PKC/Café Bar met zowel het eerste als met het tweede team het kampioenschap in hun poule weten te behalen.


PKC/Café Bar 1 won de laatste wedstrijd van de competitie uit bij Rohda in Amsterdam, waardoor zij de eerste plaats in de hoofdklasse B wisten te behouden. Door dit resultaat spelen zij op 13 maart om 20.00 uur in de Martiniplaza in Groningen de kruisfinale tegen De Meervogels uit Zoetermeer. De winnaar van deze wedstrijd zal op 20 maart in het uitverkochte Rotterdamse sportpaleis AHOY om de landstitel spelen tegen de winnaar van het kruisfinale duel Fortuna – Dalto/Human Network.
PKC/Café Bar 2 wist afgelopen zaterdag tegen Fortuna eveneens kampioen te worden in de reserve hoofdklasse. Hiermee hebben zij zich geplaatst voor de finale om het Nederlandse kampioenschap voor reservehoofdklasseteams tegen Nic. Deze finale zal vrijdagavond 12 maart worden gespeeld.

Ook bij de junioren wordt dit jaar op het hoogste platform meegedaan. Op 14 maart staat A1 in sporthal Galgenwaard in Utrecht in de kruisfinale tegen DVO uit Bennekom. De winnaar uit dit duel verovert net als bij de senioren een ticket voor de grote finale in AHOY op 20 maart.
PKC/Café Bar A2 is door een beslissingswedstrijd tegen Nieuwerkerk ook kampioen geworden in haar poule en speelt op 13 maart om het kampioenschap van Nederland in de sporthallen Zuid in Amsterdam.

Of het dit jaar allemaal nog niet genoeg is, staan ook de C1 en de D1 op de Nederlandse kampioenschappen voor jeugdteams.
PKC/Café Bar C1 speelt haar wedstrijden om dit kampioenschap op 13 maart in de Hanzehal in Zutphen en PKC/Café Bar D1 speelt het Nederlands Kampioenschap op dezelfde dag in de Margriethal in Schiedam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.