Goed weekend voor ZV de Geul

08 maart 2004

PAPENDRECHT - Zaterdag werd in eigen bad deel 4 van de ZRO B competitie gezwommen. Afgezien van het feit dat weer vele zwemmers hun persoonlijke record hebben scherpgezet, zijn er een paar prestaties die niet onvermeld mogen blijven.

Chantal van der Perk, 12 jaar, is er in geslaagd op de 400m wisselslag dames beter te zwemmen dan diverse zwemmers van 16 jaar en ouder. Deze prestatie resulteerde in een nieuw persoonlijk record voor Chantal, 6.08.10.

Wouter de Win werd 1e op zowel de 50m vrijeslag als de 100m wisselslag. Op deze afstand verbeterde hij het clubrecord. Het is afwachten hoe lang het duurt voor deze tijd, 1.04.48, weer uit de boeken wordt gezwommen. Hanneke Meesters is er zaterdag in Dordrecht in geslaagd haar pr te verbeteren op de 2000m vrijeslag. Ze finishte in 33.58.57.

Tenslotte werden dit weekend ook nog de Zuid Hollandse kampioenschappen gezwommen. Wouter de Win werd hier 3e op de 50m vrijeslag en Martijn de Win verbeterde zijn pr op de 100m vlinderslag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.