Minderjarige autodieven aangehouden

06 maart 2004

PAPENDRECHT – Een 14-jarige jongen uit Hendrik-Ido-Ambacht, een 17-jarige jongen uit dezelfde plaats en een 16-jarige jongen uit Ridderkerk zijn op 6 maart op de Rembrandtlaan aangehouden. Ze reden in een auto die dezelfde avond elders was gestolen. De auto is in beslaggenomen. De drie zijn in verzekering gesteld en voor de nacht ingesloten. De 16-jarige bestuurder kreeg nog een bekeuring voor het rijden zonder rijbewijs. De politie onderzoekt de zaak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.