Getuigen gezocht van brandstichting

03 maart 2004

PAPENDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van de brandstichting in café 't Fust aan de Meent in Papendracht. Dinsdag 2 maart omstreeks 4.00 uur hebben onbekenden getracht het pand in brand te steken, door snel optreden van de brandweer werd toen grote schade voorkomen. Omstreeks 6.30 uur brak er weer brand uit in het pand, ditmaal brandde het pand volledig uit. De politie houdt ook in dit geval ernstig rekening met brandstichting.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.