brand op winkelcentrum de meent

02 maart 2004

PAPENDRECHT – Dinsdagmorgen 2 maart kreeg de brandweer omstreeks 7.00 uur een melding van een brand in café 't Fust van het winkelcentrum aan de Meent.

Ter plaatse bleek het te gaan om een uitslaande brand. Het pand is volledig verwoest door de brand. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Eerder die nacht (omstreeks 4.00 uur) was de brandweer bij hetzelfde pand geweest omdat er een klein brandje woedde. Deze brand bleek aangestoken. Of dat ook het geval is bij de brand van 7.00 uur, wordt onderzocht door de technische recherche.

In verband met de complexiteit van de brand, is er een hoogwerker vanuit Dordrecht gevraagd om te assisteren bij het bluswerk. Omstreeks 8.00 uur kon de brandweer het sein ‘brand meester’ geven. Ook omliggende panden hebben aanzienlijke rook- en waterschade opgelopen. Op dit moment is er nog niets bekend van een schadebedrag. De brandweer heeft bij de brand drie tankautospuiten ingezet, evenals een hulpverleningsvoertuig.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.