Inhaalwedstrijden TTV Papendrecht

01 maart 2004

PAPENDRECHT - De vrije speelweek tijdens de crocusvakantie werd door enkele teams van de TTV Papendrecht benut voor het spelen van eerder uitgestelde thuiswedstrijden. Zo ontving Papendrecht 7 dinsdagavond in De Kooy de tafeltennissers van Drivers 5 uit Hardinxveld-Giessendam.

De bezoekers, die de avond er voor nog met 8-2 van HTV 1 wonnen, wilden dinsdagavond een gooi naar de koppositie in de vierde klasse doen, maar hadden geen rekening gehouden met de routine van Kees van Blitterswijk en Kitty Devilee, die beiden een zwaarbevochten hattrick deponeerden.

In tegenstelling tot hun persoonlijke resultaten liep het in hun gezamenlijk dubbel minder florissant en ging het punt naar de bezoekers. De grieperige Jan Tillemans, die eerder door conditiegebrek een partij in de vijfde game met het minieme verschil van 2 punten moest laten lopen, kon uiteindelijk toch nog een puntje aan de overwinning toevoegen. Met deze 7-3 uitslag is team 7 thans samen met het Meerkerkse MTTV 5 koploper.

Vrijdagavond was vierdeklasser team 8 de gastheer voor Merwestad 4, dat voor aanvang van het duel slechts 2 punten hoger geklasseerd stond. In de wetenschap dat een overwinning het team uit de degradatiezone zou helpen, deed Johan Deumer goede zaken door zich driemaal te laten feliciteren en ook samen met Henk Vermey het dubbelpunt voor Papendrecht te noteren. Zowel Henk als Gerda Deumer dienden eenmaal het hoofd te buigen voor een Dordtse tegenstander, zodat een 8-2 overwinning op het wedstrijdformulier genoteerd werd.

Papendrecht 11 ontving dinsdagavond de lantaarndrager in de vijfde klasse MTTV 7. Niet zonder enige moeite speelde Nazim Gündem zijn tweede hattrick van het seizoen en continueerde hij samen met Ewout van Lambaart de ongeslagen status in het dubbelspel. Persoonlijk kwam Ewout slechts tot een winstpartij en kon hij, ondanks intensieve coaching, niet voorkomen dat Simon van Sintmaartensdijk met lege handen bleef. Voor het naar de vijfde klasse gepromoveerde team 11, dat nog alleszins redelijk gekwalificeerd staat, is een gelijkspel tegen een lager geklasseerde tegenstander uiteindelijk toch een onbevredigdend resultaat.

De jeugdspelers konden vorige week wel genieten van de voorjaarsvakantie. Aanstaande zaterdagmiddag spelen de jeugdteams een thuiswedstrijd. Wellicht kan enige support bijdragen aan de resultaten, want alle vier de teams dienen tegen hoger geklasseerde tegenstanders te spelen. Vanaf 12.30 uur kunnen toeschouwers terecht in de gymzaal De Kooy aan de Pieter Zeemanlaan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.