Inbraak school aan de Stellingmolen

26 februari 2004

PAPENDRECHT- Tijdens een inbraak in en school aan de Stellingmolen zijn 6 computers gestolen. Dit gebeurde op donderdagochtend, 26 februari 2004, omstreeks 03.40 uur. Nadat van een openslaande deur een ruit was verwijderd kon men binnenkomen. Ondanks dat politieagenten snel ter plaatse waren, werden de dader(s) niet meer aangetroffen. De technische recherche stelt een sporenonderzoek in.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.