PKC Houdt uitzicht op kruisfinales

23 februari 2004

PAPENDRECHT - PKC/Café Bar 1 mocht tegen HKV/OE geen schade oplopen om zicht te blijven houden op een plaats in de kruisfinales te Groningen. Veel korfballiefhebbers waren naar de PKC-hal getogen om deze wedstrijd te aanschouwen, een gezellige drukte dus in het PKC-bolwerk.


In een wat wisselvallige wedstrijd, waarin zeer sterke momenten werden afgewisseld met mindere, kwam de ploeg niet echt in gevaar. Leon schoot PKC binnen enkele minuten naar 2-0, waarna HKV weer terug wist te komen tot 3-3. Het was vervolgens André Simons, die een zeer goede eerste helft speelde, die PKC weer naar 5-3 schoot. Bart de Wit en Leon Simons brachten vervolgens een 7-3 score op het bord, waarna Sandra de 8-3 deed aantekenen. Daarna verslapte het wat aan Papendrechtse zijde, zodat de kleedkamers met een ruststand van 9-6 konden worden opgezocht.
Na rust was het aanvankelijk HKV/OE dat terugkrabbelde en bijna zelfs langszij wist te komen (11-10), maar daarna nam PKC/Café Bar het initiatief weer over en waren het Leon en André Simons die via 13-10 en 14-11 de stand naar 16-11 uitbouwden. Sandra v.d. Herik tekende vervolgens voor de laatste treffer: 17-11.

Scores PKC:
Leon 7, André 4, Bart 1, Steven 1, Saskia 1, Sandra 3.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.