VV Papendrecht verliest bekerwedstrijd

23 februari 2004

PAPENDRECHT - Zaterdag 21 februari speelde VV Papendrecht de bekerwedstrijd (vijfde ronde) tegen HSV Hoek. De zaterdag hoofdklasser won met 3-2. Papendrecht stond bij de rust met 0-1 voor door een benutte strafschop van den Breejen. Binnen 20 was het 3-1 voor HSV Hoek. Een kwartier voor tijd werd het 3-2. Net voor tijd werd een doelpunt van Papendrecht afgekeurd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.