Gratis houtsnippers af te halen

19 februari 2004

PAPENDRECHT - Op de gemeentewerf aan de Willem Dreeslaan zijn zolang de voorraad strekt gratis houtsnippers af te halen. Geïnteresseerden moeten wel zelf een schep en een zak of emmer meebrengen. De openingstijden van de werf zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur. Op zaterdagen is de werf geopend van 13.00 uur tot 15.30 uur. De gemeentewerf is te bereiken via telefoonnummer 641 88 00.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.