Steigerklemmen gestolen

17 februari 2004

PAPENDRECHT – Bij een inbraak op een bouwterrein aan de Zuidkil zijn tussen maandag, 16 februari 16.00 en dinsdag, 17 februari 07.00 uur 3000 steigerklemmen ontvreemd. Onbekenden vernielden het slot van het hekwerk dat het terrein afsloot. De waarde van de klemmen is onbekend, evenals de manier waarop de buit in afgevoerd. De politie onderzoekt de zaak.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.