Bomen weteringsingel op transport

16 februari 2004

PAPENDRECHT - Vijf moerascypressen zijn donderdag 12 februari getransporteerd van de Weteringsingel naar hun nieuwe plaats aan het Lancasterplein in de Oostpolder. De 25 meter hoge en 18 ton zware bomen worden donderdagmiddag en vrijdag (13 februari) met behulp van een hoogwerker op het Lancasterplein geplant. De circa veertig jaar oude cypressen verhuizen vanwege de centrumplannen. De bomen kunnen nog honderden jaren mee.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.