Toegang waterbus veerplein aangepast

16 februari 2004

PAPENDRECHT - Het oorspronkelijke plan om de halte van de waterbus aan het Veerplein toegankelijker te maken, is aangepast. Rekening houdend met het uitzicht van omwonenden zijn de muurtjes bovenaan de trap en achter het zitelement vervallen. Ook het zitelement is aangepast.


Omwonenden en andere belanghebbenden maakten bezwaar tegen de muurtjes. Burgemeester en wethouders en de commissie Ruimte beoordeelden de reacties en daar in het gewijzigde plan zoveel mogelijk op ingespeeld. Vanwege deze wijzigingen moet het plan opnieuw een inspraakprocedure doorlopen. Binnenkort wordt de bekendmaking hierover op de pagina’s Gemeentenieuws in het Papendrechts Nieuwsblad gepubliceerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.