Groot onderhoud zwembad de Hooght

14 februari 2004

PAPENDRECHT - Vanwege de relatief hoge leeftijd (1968) van zwembad De Hooght heeft de gemeente onderzoek laten verrichten naar de onderhoudsstaat van de technische installaties van het bad. Daaruit is gebleken dat een aantal onderdelen versneld groot onderhoud nodig heeft. De gemeente heeft daartoe inmiddels opdracht gegeven. De werkzaamheden starten maandag 16 februari. De klus moet vóór de opening van het openluchtbad in mei zijn afgerond.


Bezoekers kunnen enige overlast ondervinden, maar uiteraard wordt er alles aan gedaan om dit tot een minimum te beperken. Alle zwemactiviteiten kunnen gewoon doorgaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.