Tijdelijk winkelcentrum De Meent krijgt vorm

13 februari 2004

Papendrecht, 13 februari 2004 - Het tijdelijk winkelcentrum op Den Briel op het voormalige busstation aan de Veerweg krijgt steeds meer vorm. Bij de helft van dit winkelcentrum is het "skelet" zo goed als klaar.

Ondertussen is ook een stuk van de Veerweg omgelegd en loopt deze vrij dicht langs de huizen aan de Veerweg om meer ruimte te bieden voor het tijdelijke winkelcentrum. Dit gedeelte is officieel op maandag 16 februari geopend.

Inmiddels is ook bekend dat de gemeente Papendrecht tot de verhuizing de overgebleven winkeliers financieel wil steunen bij het opzetten van een speciale actie om meer bezoekers naar het huidige winkelcentrum te trekken. Het gaat om een bedrag van ruim € 10.000. Het aantal bezoekers aan het noodlijdende winkelcentrum loopt de laatste maanden flink terug, mede omdat er een flink aantal winkeliers zijn gestopt die niet willen meeverhuizen naar het tijdelijke winkelcentrum. De speciale actie, waar ondere andere grote reizen mee te winnen zijn, wordt ook aanzienlijk financieel ondersteund door Van der Vorm Bouw en winkeliersvereniging De Meent. Ook zullen er een aantal speciale evenementen worden georganiseerd. Tenslotte zullen binnenkort ook de lege etalages op het huidige winkelcentrum een goede invulling krijgen.

 


De nieuwe Veerweg is bijna gereed. Op de achtergrond is de aanbouw van het tijdelijke winkelcentrum te zien.


Bij de helft van dit winkelcentrum is het "skelet" zo goed als klaar.


De Veerweg is nu zo goed als klaar


De nieuw Veerweg en het tijdelijk winkelcentrum gezien vanaf de rotonde.


Het vernieuwde deel van de Veerweg loopt nu dicht tegen de huizen van de Veerweg aan.


Op deze zandweg liep vroeger de Veerweg...


Hier een blik vanaf de Veerweg naar de P.C. Hooftlaan.


Hier een blik vanaf de P.C. Hooftlaan naar de Veerweg.

 

© fotografie: Hans Huisman

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.