Computer gestolen op school aan de Stellingmolen

10 februari 2004

PAPENDRECHT- Een brutale dief heeft op klaarlichte dag een computer gestolen. Dit gebeurde op dinsdagmiddag, 10 februari 2004, bij een school aan de Stellingmolen. De man liep de school in, stal een computer uit het magazijn en liep vervolgens met de computer onder zijn arm naar buiten. Een onderwijzeres zag de man lopen. Zij achtervolgde hem en zag hem in en auto stappen. Ze belde direct de politie en gaf het kenteken door. Politieagenten waren snel terplaatse maar ondanks en zoekactie werd de auto niet meer aangetroffen. Het bleek dat de auto als gestolen stond gesignaleerd.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.