VV Papendrecht 7 scoort 100e doelpunt

09 februari 2004

PAPENDRECHT - Zondag 7 scoorde er al 100: Op zondag 25 januari '04 speelde zondag 7 z'n 11e competitiewedstrijd en kon daarin op 100 doelpunten komen.

Dat lukte dus ook. De eer was aan Peter Bouw. Met een heerlijk lobje verschalkte hij de keeper van Amstelwijck 8 (0-3). Het werd uiteindelijk 1-7. In totaal scoorde dit veteranenelftal dus al 104 doelpunten. En dat halverwege de competitie. Ook het aantal tegendoelpunten liegt er niet om. In totaal werd de bal slecht 9 keer uit het eigen doel gevist. Leider Henk van Wijngaarden was dan ook blij met dit eerste succesje en trakteerde de maker van het 100e doelpunt met een fles(je) wijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.