Nieuwe trainer PKC

07 februari 2004

PAPENDRECHT - Reeds bij het aantreden van de huidige trainer van PKC/Café Bar, Peter van Drimmelen, was het bekend dat hij deze functie slechts tijdelijk wilde vervullen en liefst alleen dit seizoen als "overgangstrainer" wilde dienen. Dat er dus druk naar een opvolger voor volgend seizoen werd gezocht, was wel duidelijk.

Op 27 januari 2004 werd bekend gemaakt aan de selectie dat de onderhandelingen met Steven Mijnsbergen, de huidige coach van die Haghe, succesvol konden worden afgerond en hij derhalve met ingang van het seizoen 2004-2005 de nieuwe hoofdtrainer wordt bij PKC/Café Bar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.