Voortgang werkzaamheden veerweg

06 februari 2004
Voortgang werkzaamheden veerweg

PAPENDRECHT - Vanaf maandag 9 februari 2004 wordt de Veerweg in beide richtingen afgesloten om de laatste asfalteringswerkzaamheden uit te voeren. Winkelcentrum De Meent is bereikbaar via de Vrijheer van Eslaan, Edelweisslaan en de Pontonniersweg. Dit is ter plaatse via bebording aangegeven.

Normaal gesproken wordt de Veerweg maandag 16 februari weer volledig wordt opengesteld. Wel blijft het voortgangstempo van de werkzaamheden afhankelijk van de weersomstandigheden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.