Koningklijke onderscheiding A. de Baat

04 februari 2004
Koningklijke onderscheiding A. de Baat

PAPENDRECHT -CDA-raadslid Anne de Baat heeft in de raadsvergadering van donderdag 29 januari 2004 een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. De heer De Baat nam die avond afscheid van de Papendrechtse gemeenteraad, waarin hij bijna 14 jaar zitting had. Burgemeester De Bruin reikte de onderscheiding uit aan het eind van de vergadering.

Voor zijn langdurige inzet voor de gemeente Papendrecht en zijn overige maatschappelijke activiteiten werd de heer De Baat benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau (zesde graad). De heer De Baat, geboren op 25 januari 1956, bekleedde vóór en naast zijn raadslidmaatschap diverse maatschappelijke functies. Hij was onder andere lid van het Algemeen Bestuur van de regio Zuid-Holland Zuid en van het bestuur van Scholengemeenschap De Lage Waard. (foto: Henk van Veen)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.