Loopproject AV Passaat gestart

03 februari 2004
Loopproject AV Passaat gestart

PAPENDRECHT - Terwijl de eerste regendruppels naar beneden kwamen heeft wethouder De Looff op zaterdag 31 januari het traditionele startschot gelost voor het 13e Loopgroepproject van av Passaat. Hij was niet alleen aanwezig in zijn functie als sportwethouder van Papendrecht maar ook als deelnemer.

En wel in de groep met loopervaring die na de warming-up direct Papendrecht introk voor hun eerste training. Onder de 140 deelnemers bevonden zich ook de collega- wethouders Stremler en Vogel en de raadsleden Van der Beek en Wolters. De training zal de eerstkomende weken nog op de baan plaats vinden zodat het nog mogelijk is voor spijtoptanten om in te schrijven voor aanvang van de 2e trainingsochtend op 7 februari.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.