Ledenstop VV Drechtstreek

30 januari 2004
Ledenstop VV Drechtstreek

PAPENDRECHT - Voetbalvereniging Drechtreek heeft het lang tegen kunnen houden, maar moest nu echt besluiten tot het eind van dit seizoen een ledenstop door te voeren. Alleen voor de allerjongsten is nog plaats. In mei wordt aan de hand van de opzeggingen opnieuw bekeken of deze stop kan worden opgeheven.

Op 28 mei 1977 trad met de verhuizing van de vereniging naar de huidige locatie in de Oostpolder een volgende fase in. Kort na de verhuizing telde de jeugdafdeling al 140 leden en in het jaar van het 35-jarig jubileum (1981) kende de vereniging al een ledenstop om de 9 senioren- en 21 jeugdelftallen niet over te belasten.

Tegenwoordig kent vereniging 595 leden verdeeld over 9 senioren, 9 junioren en
18 pupillen-elftallen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.