Informatieochtend loopgroeiproject goed bezocht

26 januari 2004
Informatieochtend loopgroeiproject goed bezocht

PAPENDRECHT - De jaarlijkse informatieochtend over het Loopgroepproject van Atletiekvereniging Passaat werd afgelopen zaterdag druk bezocht. Voorzitter Nico Kluwen opende de ochtend en benadrukte in zijn betoog het recreatieve en sociale aspect van het project, dat op zaterdag 31 januari voor de dertiende keer van start gaat. Ook de Papendrechtse huisarts Den Besten behoorde deze ochtend tot de inleiders van het project. Hij liet op vlotte wijze de medische kant van het bedrijven van sport de revue passeren. Verder was er ruimschoots aandacht voor schoeisel, blessurepreventie en trainingsopbouw. Aan het einde van de ochtend schreven ruim honderd mensen zich in voor deelname aan het project. Belangstellenden kunnen voor meer informatie bellen met Miranda de Groot op
tel. 615 90 73.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.