Vrouw verjaagd inbreker

19 januari 2004

PAPENDRECHT- Een vrouw (leeftijd onbekend) heeft een inbreker verjaagd. In de nacht van zondag op maandag 19 januari hoorde deze bewoonster van een woning aan de Rembrandtlaan gerommel aan haar woning. Zij bevond zich in de slaapkamer van de woning. Toen de vrouw een kijkje nam zag zij een man die stond te rommelen aan de achterzijde van de woning. De vrouw riep uit het raam: “wat moet dat daar?” De man schrok hier kennelijk zo van dat hij de benen nam. Er is niets weggenomen uit de woning.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.