Autostoelen gestolen aan de Vondellaan

16 januari 2004

PAPENDRECHT- De eigenaar van een autobedrijf aan de Vondellaan heeft aangifte van diefstal gedaan. Op vrijdag 16 januari 2004 kwam er een man bij het bedrijf langs die een proefrit wilde maken. De man kreeg een Renault Espace mee, maar bracht de auto niet meer terug. De auto werd zo’n 250 meter bij het bedrijf vandaag teruggevonden. Er waren drie stoelen uit de auto gehaald.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.