Man rijdt tegen lantaarnpaal

16 januari 2004

PAPENDRECHT – Vrijdag 16 januari is een 21-jarige man uit Papendracht aangehouden voor het doorrijden na een eenzijdige aanrijding in de Andoornlaan in Papendracht. De man was met zijn voertuig tegen een lantaarnpaal aangereden en daarna doorgereden. Hierbij was hij een gedeelte van zijn bumper en een kentekenplaat verloren.

Ter plaatste gekomen agenten konden middels het kenteken de eigenaar en zo bleek, ook de bestuurder van de auto, aanhouden. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Inmiddels is hij weer heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.