Pinda's in de fik

13 januari 2004

PAPENDRECHT- Een lading pinda’s is gaan schroeien. Op dinsdagmiddag 13 januari reed een vrachtwagenchauffeur (leeftijd onbekend) uit Vlijmen met zijn aanhangcombinatie over de A15. Hij zag dat er rook kwam vanuit de laadruimte. De hierin opgeslagen pinda’s waren gaan schroeien. Oorzaak is vermoedelijk een oververhitte motor. De vrachtwagenchauffeur heeft het brandje gedeeltelijk zelf weten te blussen. Ook de brandweer heeft een handje geholpen. Een paar zakken pinda’s kwamen op het wegdek. Deze zijn door Rijkswaterstaat verwijderd. Het verkeer heeft gedurende korte tijd oponthoud gehad.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.