Bedrijfsauto gestolen aan de Vondellaan

09 januari 2004

PAPENDRECHT- Een bedrijfsbusje is gestolen. Dit is gebeurd op donderdagavond 9 januari of in de nacht van donderdag op vrijdag 10 januari bij een garage aan de Vondellaan. De eigenaar had zijn bedrijfsbusje, voorzien van reclame van de garage, geparkeerd op het terrein van de garage. De volgende dag bleek de bedrijfsauto gestolen. Het gaat om een wit busje voorzien van het kenteken 22-VL-PD.

Het is al de tweede keer deze week dat er een auto bij de garage werd gestolen. In het weekend van 3 en 4 januari werd tevens een bedrijfsauto vanaf het terrein weggenomen. De politie is benieuwd of er getuigen van de diefstal zijn. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.