Raadszetel PAB blijft onbezet

30 december 2003

PAPENDRECHT - Burgemeester De Bruin draagt maandag 19 januari 2004 om 14.00 uur namens de gemeente Papendrecht de torenspits van de Grote Kerk over aan het College van Kerkvoogden van de Hervormde Gemeente van Papendrecht.
Het kerkgebouw van de Hervormde Gemeente aan de Kerkbuurt is beeldbepalend voor de gemeente Papendrecht. De oorspronkelijke kerk bestaat sinds 1891, werd in 1929 gerestaureerd en uitgebreid waarbij tevens een toren voor het kerkgebouw werd geplaatst. Enkele jaren terug bleek de toestand van de toren zorgelijk. Gemeente en het College van Kerkvoogden besloten gezamenlijk tot plaatsing van de toren in de stijl van voor 1929 en tot overdracht van de torenspits door de gemeente Papendrecht aan de Kerkvoogdij.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.