Raadzetel PAB blijft onbezet

24 december 2003

PAPENDRECHT - Geen van de kandidaten van het PAB heeft de opengevallen zetel in de gemeenteraad van Papendrecht aanvaard. Na het vertrek van mevrouw W. Schaap-De Jonge als raadslid van het PAB is overeenkomstig de Kieswet de kandidatenlijst van het PAB geraadpleegd.

De drie nog benoembare personen zijn benaderd met het verzoek de opengevallen raadszetel in te nemen, maar geen van de kandidaten heeft daarop positief gereageerd . Daardoor blijft de raadszetel gedurende de resterende raadsperiode (2006) onbezet.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.