Eindejaars jeugdtoernooi PKC

22 december 2003

PAPENDRECHT - Voor de 6e achtereenvolgende keer wordt door de jeugd van PKC/Cafe Bar het Drinkwaard Schilders Jeugd Eindejaars Toernooi georganiseerd op maandag 22, dinsdag 23 en maandag 29 december a.s.

Dit toernooi (in de wandelgangen het JET genoemd) gaat voor deelnemers en organisatoren gepaard met veel verwachtingen en spanningen. Het JET is uitgegroeid tot een gerenommeerd toernooi waar trainers en spelers graag hun krachten meten.
Befaamd is inmiddels het in de spotlights oplopen van de deelnemers.

Maandag 22 december strijden de D- en C- jeugd om een finaleplaats. Dinsdag 23 december komt de B- en A-jeugd in actie. Maandag 29 december worden de finales gespeeld. Deelnemende teams zijn dit jaar: DVO-Bennekom; Deetos/Volhuis-Dordrecht, Fortuna -Delft; KVS-Scheveningen; Oranje Wit-Dordrecht en natuurlijk PKC/Cafe Bar - Papendrecht.

Voor een uitgebreid programma-overzicht kunt u terecht op de website www.pkc-korfbal.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.