Overeenstemming centrum bereikt

09 december 2003

PAPENDRECHT- Gemeente en Van der Vorm bereikten maandag 8 december 2003 schriftelijk of mondeling overeenstemming met alle eigenaren en huurders van winkelcentrum De Meent.

Er van uitgaande dat de laatste handtekeningen worden geplaatst, vindt vandaag - dinsdag 9 december 2003 - volgens planning de aanbesteding plaats van het bouwrijp maken voor het tijdelijk winkelcentrum. Burgemeester en wethouders zijn verheugd dat de onderhandelingsperiode hiermee succesvol is afgesloten.

De werkzaamheden in het gebied van het voormalig busstation aan de Veerweg starten in het nieuwe jaar. Planning en verdere details bespreken gemeente en ondernemers tijdens een informatieavond op maandag 12 januari 2004 vanaf 18.45 uur in hotel Mercure te Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.