Aanbesteding tijdelijk winkelcentrum gepland

21 november 2003

PAPENDRECHT – Van der Vorm en de gemeente Papendrecht hebben tussen 31 oktober en 21 november overeenstemming bereikt met twee eigenaren en drie huurders over verplaatsing naar het tijdelijk winkelcentrum en een definitieve vestiging in de nieuwe Meent.

Dit houdt in dat de realisatie van het tijdelijk winkelcentrum een forse stap dichterbij is gekomen. De aanbesteding hiervoor is gepland voor dinsdag 9 december 2003.


Van der Vorm en de gemeente Papendrecht verwachten dat de overeenstemming met deze vijf ondernemers een signaal is voor de laatste ondernemers (twee eigenaren en vier huurders) om óók tot overeenstemming te komen. Van der Vorm en de gemeente stellen alles in het werk op minnelijke wijze tot overeenstemming te komen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.