Jaarlijkse avond dorpsbehoud weer groot succes

21 november 2003
Jaarlijkse avond dorpsbehoud weer groot succes

PAPENDRECHT – Donderdag 20 november 2003 organiseerde Stichting Dorpsbehoud in theater De Willem weer haar jaarlijkse Dia-/filmavond. Aangezien er vorige jaar meer mensen kwamen dan wettelijk was toegestaan in de zaal, werden er dit jaar voor het eerst toegangskaarten geregeld. Iedere donateur van de stichting moest van te voren aangeven of men wel of niet zou komen op deze avond. Er moest zelfs een wachtlijst worden aangelegd voor mensen die ook wilden komen, maar waar geen plaats meer voor was. Op de avond zelf bleek helaas dat er toch zo'n 50 stoelen onbezet bleven, maar het was nu in ieder geval niet te druk.

Het afgelopen jaar kwam weer aan bod in woord en beeld onder de uitstekende leiding van voorzitster Margré van Wijngaarden. Verder werd de film van John Reugebrink "Afbraak en opbouw toren van de Ned. Hervormde Kerk te Papendrecht" gepresenteerd. Tenslotte werd ook het boek met Papendrechtse ansichtkaarten "Groeten uit Papendrecht" van Nico Knol gepresenteerd. De eerste 2 exemplaren werden door Joey Aartman, de kleinzoon van Nico, overhandigd aan de heren H. W. Wendt en M. Swart die hun collectie ansichtkaarten ter beschikking hadden gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.